2 juni 2013
19:00

Härryda IF

Referat: Partille IF FK - Härryda IF

Härryda började denna matchen med stort mod, och spelade jämnt med Partille, som har blivit en snäpp bättre denna säsongen. Det var ställningskrig och inget av lagen lyckades skapa några egentliga farligheter. Men, i slutet av första halvlek, så kommer alla olyckor på en enda gång. Inom loppet av ett par minuter gör Partille ledningsmålet, Härryda drabbas av skador på Peter, Stefan och Claes, som alla tvingas lämna matchen. I halvlek stuvar Härryda om i lagdelarna ordentligt på grund av nämnda skador. Detta hjälper dock föga. Partille dominerar halvleken totalt och kan enkelt spela ut Härryda, som mest ägnar sig åt att jaga boll. Tre bollar till får Lelle ( den tredje målvakten idag!) plocka ur nätmaskorna innan slakten är över, och matchen slutar 0-4. Vi får ta med oss matchinledningen, och hoppas att våra skadade spelare snart är tillbaka. Då är Härryda att räkna med!